1072 Budapest, Nagydiófa u. 34.

+36 70 466 1695

Ez a jövő

A harmadik ok, amiért érdemes minket választanod, az az, hogy ez a jövő. Mi bemutatunk neked mindent a jövő technológiája kapcsán.

Tartalmainkat úgy válogatjuk hogy valódi innovációt mutathassunk be olvasóinknak. Minden ilyen eszközt egy-egy lépcsőfoknak tekintünk a jövőbe vezető úton.

"A történelem folyamán a technológiai haladás mindig meghatározta a társadalom fejlődését is"

 - Római Klub

Blogunk fő kategóriáit is úgy határoztuk meg, hogy a legkönnyebben találja meg mindenki a neki való olvasmányokat/eszközöket. Ezért is kaptak olyan neveket mint a Tech for Ladies, ami nem kifejezetten a hajsütővasról vagy a botmixerről szól, sokkal inkább olyanokról mint Bruno az okosszemetes, vagy elmehetünk egészen a saját karokkal rendelkező konyhaművész robotig.

 Ezek beszédes nevek melyek azt rejtik amire számítunk. Business wise rovatunkban például olyan eszközökről találhatnak cikkeket melyek egy üzletember életét kisebb/nagyobb mértékben megkönnyítik, az üzletmenetet teszik hatékonyabbá, vagy a prezentációnkat teszik egyedülállóan látványossá.

A SkyEdge-en találkozhat minden olyan találmánnyal ami ma még újdonság, de a közeljövőben a mindennapok részét képezik.Designed by GuruStudio